fbpx

Managerilor corporativi nu le place evidența orelor de lucru!

„plus inutil”, „povară administrativă”, sarcină consumatoare de timp”

 Înregistrările privind timpul de lucru NU reprezintă doar o atribuție administrativă obligatorie, ci o bază pentru dezvoltarea companiei! Într-o companie care funcționează bine și este în creștere, managerii știu exact cine, când, unde se află, repartizează concediile în mod organizat, iar orele suplimentare sunt decontate în mod precis!

Cu ajutorul ebook-ului modalitățile de înregistrare a timpului de lucru și Dvs. puteți dezvolta acestea!

Am adunat

 

cele mai importante aspecte,

posibilele alternative

într-o compilație utilă, căreia

i-am dat titlul

Modalitățile de înregistrare a timpului de lucru!

Cu ajutorul acestui studiu, Dumneavoastră puteți doar câștiga deoarece veți face economie de …

}

Timp

Companiile se ocupă 2-3 ore pe lună de evidența orelor de lucru, pe deasupra , cei mai mulți consideră acesta timp pierdut! Vă arătăm cum să reduceți acest timp la câteva minute (chiar și atunci când lucrează mulți angajați la compania Dvs.)

Bani

Există și soluții gratuite, dar consumă mult timp și pe deasupra prezintă numeroase dezavantaje! Dar vă prezentăm o soluție care vă ajută să înțelegeți mai bine timpul de lucru al angajaților și să repartizați sarcinile mai optim!

Resurse umane

Aflați din studiul nostru, cum se simt angajații atunci când sunt supravegheați și de ce are un impact negativ asupra moralului de muncă și a echipei – vă recomandăm metode pe care angajații dvs. le vor folosi cu plăcere!
Modalitățile de înregistrare a timpului de lucru este un studiu excelent, ușor de lecturat și foarte util!

Oferim chiar 2 motive suplimentare, pentru a-l descărca acum

 

Cadoul #1:

Deoarece în plus față de toate aceste metode vă arătăm o soluție unică prin care puteți gestiona foarte ușor timpul de lucru al angajaților și poate fi într-adevăr foarte util și pentru Dumneavoastră!

În cadrul unui serial video vă prezentăm cele mai importante probleme și cea mai perfectă soluție posibilă!

Cadou #2:

Am realizat un sondaj amplu, în care am solicitat opiniile managerilor corporativi în legătură cu înregistrarea și evidența timpului de lucru!

Dacă Dumneavoastră solicitați acum ebook-ul gratuit, vă vom trimite și evaluarea chestionarului, prin intermediul căreia veți putea cunoaște soluțiile oferite de ceilalți antreprenori și situația din țară.

Trebuie să verificăm că nu sunteți un robot...
Consultați Politica de confidențialitate dând clic aici (se deschide într-o fereastră nouă)